Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur baixa a l’Alt Penedès aquest juny, per 4t mes consecutiu

Seguint la tònica catalana de reducció del nombre de desocupats, el mes de juny passat hi havia 8.892 persones a l’atur a la comarca de l’Alt Penedès, 150 aturats menys que el mes de maig.

Aquest ha estat el quart mes consecutiu que les xifres d’atur baixen a la nostra comarca, tot i que el descens no és tan significatiu com el mes anterior. La majoria d’aturats es concentren a Vilafranca, amb 3.866 persones, a Sant Sadurní són 841 i a Santa Margarida i els Monjos hi ha 737 persones sense feina. El municipi amb menys aturats és el més petit de la comarca, Santa Fe, que només té 24 persones registrades a l’atur. Puigdàlber, Pontons, Les Cabanyes i Sant Cugat Sesgarrigues també estan a la part baixa de la taula. Malgrat aquest descens del nombre d’aturats, diversos experts alerten que els llocs de treball creats són de mala qualitat, temporals i parcials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: