Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC valora en positiu l’aprovació de l’Àmbit, i espera que sigui un primer pas de cara a la futura vegueria

Esquerra ha estat una de les formacions que més ha batallat al llarg d’aquests anys per tal d’arribar a la consecució de l’Àmbit Penedès. Un cop aprovat dimarts el decret pel Govern, les valoracions que es fan són positives.

El regidor d’ERC a l’Ajuntament de Vilafranca, Pep Quelart, considera que cal treballar encara per tal que es desenvolupi de manera correcte.

En quan a valoració, per Quelart és positiva i important, pel que ha de representar de treball conjunt entre les quatre comarques i per que ha d’acabar comportant la creació del Consell de Vegueria que ha de servir per reduir intermediaris.

D’altra banda, per Quelart és important la basant política d’aquest decret, ja que ha de ser el pas definitiu per poder assolir la Vegueria Penedès.

Des d’ERC consideren que la futura Vegueria permetria disposar de més recursos per gestionar des del propi Penedès. Remarquen que ara es tenen les mateixes condicions de sortida que la resta de territoris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: