Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pintor i il·lustrador Lluís Masachs afronta la materialització de l’estampa de Sant Fèlix

Els cinc Administradors de la Festa Major han donat a conèixer a través del seu web i les xarxes socials una de les incògnites més ben reservades de la festa: Lluís Masachs serà l’autor de l’estampa de Sant Fèlix aquest 2013.

Masachs ho sap des del mes de febrer i ja ha presentat les seves propostes als administradors. Ara queda materialitzar la seva estampa del sant.

Masachs serà fidel al seu estil divertit i colorista en l’elaboració de l’estampa. Els seus dibuixos sobre diferents aspectes de la festa major són molt coneguts però serà la primera vegada que pinti el sant de forma exclusiva.

Lluís Masachs té 36 anys i és nascut a Vilafranca. Va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona en l’especialitat de dibuix i il·lustració. En aquests últims anys, s’ha dedicat a la vessant més pictòrica i ha realitzat exposicions a diverses ciutats i poblacions de Catalunya. Actualment compagina la pintura, l’ensenyament d’arts plàstiques a nens i nenes i la il·lustració.

A principis d’agost se celebrarà un acte de presentació de l’estampa a càrrec dels Administradors i de l’autor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: