Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un taller mecànic amb lloguer de boxes

Boxlloguer Penedès S.L no és un taller mecànic convencional. Situat a Les Cabanyes, aquest taller compta amb un servei de lloguer de boxes perquè, qui ho vulgui, pugui portar el seu vehicle i arreglar-se’l ell mateix.

Es tracta d’un servei que s’ha estès en altres països europeus, sobretot a través d’associacions, però que a l’Alt Penedès encara no havia arribat. Des de fa una mica més d’un mes, aquesta empresa està funcionant amb bons resultats, tant pel que fa al lloguer de boxes com pel taller convencional que també ofereix. El Gerard i la Marta són els dos socis que han tirat endavant la iniciativa després de tornar fa poc de l’estranger, on estaven treballant. A Boxlloguer Penedès S.L. hi treballen també dos mecànics que, a banda d’arreglar els vehicles que els porten, donen un cop de mà als particulars que es volen arreglar el seu propi cotxe.

El servei del lloguer de boxes també implica que l’horari del taller sigui diferent al d’un taller normal per adaptar-se a les necessitats dels possibles clients. Pleguen a dos quarts de nou del vespre i el dissabte obren tot el dia.

La idea de Boxlloguer Penedès és innovadora i s’adequa a les demandes de la gent en temps de crisi. Ara, la intenció és promocionar el negoci i fer que arribi al major nombre de persones possible. A finals de juliol tenen previst estrenar web amb tota la informació relativa al projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: