Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un xoc frontal entre dos vehicles a la N-340 a l’alçada de La Girada provoca quatre ferits

L’accident es produïa aquest dissabte a l’entorn de tres quarts de quatre de la tarda, quan una furgoneta i un turisme van col·lidir frontalment al quilòmetre 1211 de la Nacional 340, just al pas de la via pel barri de La Girada de Vilafranca.

Com a conseqüència de la topada hi va haver quatre ferits de diversa consideració, un de greu i tres de lleus. A l’accident hi van actuar quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del SEM i l’helicòpter medicalitzat. La via es va haver de tallar en ambdós sentits i els cotxes van ser desviats per l’interior de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: