Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la convocatòria per l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix

Els Administradors de la Festa Major 2013, el Servei de Cultura de Vilafranca i l’equip de direcció dels Goigs obren convocatòria per a músics que vulguin formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix d’aquesta Festa Major.

Com cada any,  els Goigs tindran lloc a la Basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost, en finalitzar la Novena.

Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de clarinet, de trompeta, de trombó i d’orgue. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure fins al divendres 21 de juny al Servei de Cultura o bé a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. Les inscripcions també es poden fer per Internet a través de la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: