Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Medalla d’Honor de l’European University pels Verds

Aquest dissabte, Els Verds participaran a la cerimònia de graduació d’aquest curs de l’European University, on seran guardonats amb una de les Medalles d’Honor que aquesta prestigiosa universitat europea entrega anualment.

Els Castellers de Vilafranca rebran un guardó en la categoria de lideratge, en reconeixement a la seva passió pel treball en equip, la promoció dels millors valors humans i la seva excel·lència en lideratge.

L’European University, amb campus a Ginebra, Montreal, Munich i Barcelona, també premiarà la Fundació Somni dels nens i el Futbol Club Barcelona, entre d’altres.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: