Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estiu a l’Index de Sant Sadurní arriba a la seva 25 edició

Amb l’arribada de l’estiu, del bon temps i de la calor, la regidoria de joventut de la capital del cava organitza com cada any l’Estiu a l’Índex, que enguany arriba a la 25ena edició. Es tracta d’un cicle d’espectacles a l’aire lliure, adreçat a la gent jove, que té lloc al pati de l’Índex durant les nits entre setmana del mes de juliol i que enguany es farà els dies  4, 10, 11, 17 i 18 de juliol.

Tots els espectacles es faran a dos quarts d’11 de la nit al pati de l’Índex i són gratuïts i enguany hi han col·laborat l’Associació de Joves de Sant Sadurní, l’Agrupament Escolta i Guia Sant Sadurní i els Timbalers Tabalots.

L’Estiu a l’Índex, ‘Serà llunàtic’ i ofereix aquest anys 5 propostes.

Dijous 4 de juliol, música amb MiNE!, un grup barceloní que presenta La fi del món. Dimecres 10 torna la música amb Eiteks, una proposta de Beat Box on es podrà gaudir d’aquesta habilitat d’imitar sons amb la boca i que també es fa servir com a base rítmica del rap improvisat al carrer. Dijous 11 és el torn dels Contes per viure millor, on Jordi  Amenós proposa una vetllada de contes improvisadament planificada per fer riure, pensar i emocionar. Dimecres 17 toca teatre i música amb  Always Drinking Marching Band i l’espectacle <em>Bullanga!. </em>Sis<em> </em>músics i un 1 clown oferiran gags surrealistes, connexió directa amb el públic i qualitat musical.

L’estiu a l’Índex finalitzarà el dijous 18 amb La Banda del Surdo i Percussionante!, un espectacle on la percussió i el ritme són els principals protagonistes i on dues xanqueres apareixen entre el públic per reivindicar el carrer, l’emoció del moment i el poder dels tambors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: