Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès i el CCAP renoven col.laboració

Els objectius d’aquesta col·laboració són promocionar els Productes de la Terra, millorar la producció de fruita dolça, aplicar les bones pràctiques agrícoles, optimitzar la gestió empresarial i incrementar la comercialització de la fruita dolça de l’Alt Penedès.

El Consell Comarcal oferirà formació gratuïta als membres de l’ADV Fruita Dolça en tots aquest àmbits i farà una aportació econòmica. Al seu torn, l’ADV difondrà entre els seus associats les accions que dugui a terme el Consell Comarcal per dinamitzar els Productes de la Terra i col·laborarà en l’actualització del Cens d’empreses agroalimentàries artesanes.

L’ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès inclou 43 explotacions agrícoles, 215 hectàrees de conreu de fruita i 223 hectàrees de vinya i comercialitza anualment 2.300 tones de fruita dolça, un 90% préssec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: