Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La premiada corredora Núria Picas recomana anar a poc a poc i respecte per la natura, al cicle del CEP

La segona sessió del 19è cicle d’audiovisuals de muntanya que organitza el Centre Excursionista del Penedès, els dimarts de juny a Vilafranca, ha anat a càrrec de la corredora de curses d’alta muntanya Núria Picas.

L’any passat, Picas es va proclamar campiona del món de duatló d’alta muntanya i campiona del món de marató d’alta muntanya als SkyGames, també va guanyar i batre el seu rècord personal a l’ultramarató Cavalls del Vent i es va proclamar campiona del món d’ultra trails.

Coincidint amb el boom que viu aquest esport, gràcies a l’efecte Killian Jornet, Núria Picas ha anat assolit els seus triomfs i es mostra agraïda.

Aquest dimarts, Picas va anar comentant, a través d’una projecció, la seva vida esportiva; des que els seus pares la van començar a dur a Montserrat a escalar o a córrer per la muntanya, fins als campionats mundials assolits recentment.

Conscient del “boom” que viu la muntanya, recomana anar a poc a poc i sobretot, respecte per la natura.

 

El cicle d’audiovisuals de muntanya del Centre Excursionista del Penedès continuarà al llarg dels dos propers dimarts, 18 i 25 de juny.

 

Les projeccions tenen lloc a la sala 2 del Casal de Vilafranca, a 2/4 de 10 de la nit, i l’entrada és gratuïta. Amb el títol Ànimes de muntanya, la dinovena edició del cicle està dedicat a persones amb una gran trajectòria alpinística que han dedicat la seva vida a explorar  la muntanya amb una intenció que va més enllà de la vessant purament esportiva.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: