Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gramona s’estrena com a president de l’Institut del Cava anunciant una reunió amb Pimecava

El copropietari de Cava Gramona i president del clúster vitivinícola català, INNOVI, Jaume Gramona, ha agafat el relleu de Joan Amat al capdavant de la patronal cavista en l’assemblea general d’aquest dimecres.

Com ja havíem avançat la de Gramona era la única candidatura presentada per rellevar Joan Amat, que opta a la presidència del Consell Regulador del Cava. En la presa de possessió com a president de l’Institut del Cava, Jaume Gramona ha anunciat que una de les primeres tasques que realitzarà serà convocar una reunió amb Pimecava i una reunió de la comissió tècnica per estudiar les futures normes de campanya per la verema 2013. El mandat de Gramona al capdavant de l’Institut del Cava és de 4 anys.

En el seu discurs de comiat, Joan Amat ha ressaltat la necessitat d’elaborar un pla estratègic del cava en el que tingui cabuda tothom, des del més gran fins al més petit, i que ajudi a marcar les línies a seguir els propers anys per tal de que el cava sigui valorat a tots els mercats com un dels vins escumosos de més qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: