Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen estrenar el 4 de 9 a Sants

Després dels viatges a Frankfurt i Salisbury, els Castellers de Vilafranca volen mantenir, i millorar, el nivell casteller mostrat a Fires de Maig a Vilafranca aquest dissabte a Sants.

Aquest dissabte a les sis de la tarda, els Castellers de Vilafranca actuaran al barri de Sants de Barcelona en motiu del Firaentitats del carrer comercial més famós del districte, el Carrer de Sants. Els vilafranquins compartiran actuació amb els Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Xiquets de Reus.

 

Just tornats de l’últim dels viatges d’aquesta primavera, a Salisbury, l’equip tècnic de la colla vol donar un pas més al ritme marcat fins al moment i a poder ser, portar castells de 9 a Sants. A Fires de Maig a Vilafranca, els penedesencs ja van descarregar el 3 de 9 amb folre i aquest cap de setmana se li podria afegir el 4 de 9 folrat, tot depenent de l’evolució del l’assaig que resta aquesta setmana. A més, l’equip tècnic de la colla fa una crida a tots els castellers i castelleres a començar a engegar el ritme estiuenc de la colla, amb la mirada posada ja a les cites més importants de Juliol i Agost que culminaran per Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: