Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick ja és digital

Divendres a la nit, la sala vilafranquina estrenava el nou equipament digital amb la pel·lícula “El gran Gatsby”. I, diumenge al matí, obria les portes al públic familiar amb una pel·lícula d’animació de Disney “Enredados”, que va comptar amb una bona entrada per conèixer les possibilitats d’imatge i so del nou sistema.

La responsable del cinema Kubrick Maria Olivella explicava els canvis que ha comportat la instal·lació del projector digital. Olivella també destacava la bona resposta del públic que es va acostar al cinema diumenge al matí.

El cinema Kubrick projecta aquest cap de setmana les pel·lícules “Objetivo: la Casa Blanca” i “Bárbara”. Però, diumenge al matí, a dos quarts de dotze, ofereix als seus espectadors la possibilitat de recuperar una de les joies del director que dóna nom a la sala, “La naranja mecànica” d’Stanley Kubrick. Aquesta sessió serà gratuïta i oberta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: