Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després d’un cap de setmana intens, l’EVA finalitzarà diumenge

Treballs d’amor perduts de la companyia Parking Shakespeare, contes de Pere Calders, una marató de contes en versió infantil i per adults, un curs de glosa o anar a la plaça Sant Joan a escoltar glossadors tot fent un vermut són algunes de les darreres activitats del Festival en Veu Alta que es clou diumenge.

La darrera proposta és una recreació de l’últim llibre de contes del vilafranquí David Monteagudo, El edificio, aquest diumenge a les 7 de la tarda, al carrer de la Font.

Aquest dimecres i dijous, José Antonio Puchades ha fet doblet amb les seves històries mínimes explicades a mà. Històries sense paraules per a adults, tot desmitificant que un espectacle sense text sigui per a canalla.

La nova sala La Cisterna, al passeig Rafael Soler número 17 de Vilafranca, ha acollit aquest doblet de la companyia Zero en conducta.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: