Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesc Gelabert V.O. + ha passat per Cal Bolet

Cesc Gelabert, un dels coreògrafs i ballarins espanyols més influents del moment, retorna als seus solos amb Cesc Gelabert V.O. +, Premi Butaca 2012 al millor espectacle.

Ahir a la tarda, a Cal Bolet, Gelabert va oferir un espectacle que inclou l’estrena de 3 solos i la interpretació de peces antigues revisades per aquesta ocasió. Per al veterà coreògraf és una ullada al passat des d’un present que mira cap el futur.

El ballarí introdueix les diferents peces amb breus comentaris, ja siguin referències de l’obra o personals, explicacions sobre el seu significat o idees generals sobre la dansa, anècdotes o comentaris del moment.

Aquest espectacle permet al públic apreciar l’ampli ventall de registres de la dansa de Cesc Gelabert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: