Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba el “Fem Dissabte!” a Vilafranca, que es dedicarà a netejar la riera de Llitrà

L’activitat “Fem Dissabte!” arriba aquest dissabte dia 8 de juny a Vilafranca. És una iniciativa de l’associació Hàbitats que consisteix en una jornada col·lectiva de neteja i educació ambiental entorn als rius i rieres de Catalunya.

A Vilafranca del Penedès la trobada serà a les 17h a la plaça de l’Àgora (davant l’INCAVI), al polígon industrial Domenys II. L’activitat té una durada de 2 hores i es planteja com una passejada circular on, a mesura que s’avanci, es van coneixent diferents espècies típiques de ribera alhora que es recull brossa que es vagi trobant. Es recomana portar guants protectors, roba i calçat còmodes. Hi haurà un punt d’avituallament per a tots els participants.

Tots el residus que es troben a les lleres dels rius poden posar en perill els organismes vius que hi habiten i per aquest motiu és important fer pública la situació i l’estat actual de conservació dels nostres rius i riberes fomentant la consciència ciutadana per tal de mantenir el seu bon estat de salut.

El “Fem Dissabte!” té un important impacte mediàtic als mitjans de comunicació i serveix per fer evident la important xarxa ciutadana i d’ajuntaments disposats a treballar per assolir uns rius en bon estat de conservació.

Qui estigui interessat a participar, només cal que faci la inscripció a <a href="mailto:" target="_blank"></a> o al 93 421 32 16. Per a més informació <a title="Nova finestra:" href="http://www.projecterius.org/femdissabte" target="_blank">www.projecterius.org/femdissabte</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: