Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

25 anys de l’Schola Gregoriana de Vilafranca

El concert tenia lloc diumenge a la tarda a la Basílica vilafranquina i estava protagonitzat per l’Schola Gregoriana de Catalunya, que compta amb dos membres de la de Vilafranca, i el cor femení Audit e Xaudi.

Les veus estaven acompanyades per l’organista Neil Cowley i la direcció corria a càrrec de Ramon Vilar i Herms, qui explicava la unió de les dues corals participants al concert.

El concert va ser un “anar i venir” històric amb el cant gregorià com a punt de partida per mostrar la influència d’aquest cant en un cert repertori per a orgue com també sobre diverses obres polifòniques. El concert versava sobre la música religiosa i s’estructurava sobre diversos motius de fe, com la Trinitat, l’Eucaristia, Maria i Jesús.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: