Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Junqueras ha protagonitzat a l’Auditori de Vilafranca un acte a favor de la independència

L’Auditori es va omplir fins dalt de tot. Fins i tot hi havia públic a l’escenari. De fet a l’Oriol Junqueras ja l’esperaven a fora, davant d’una parada de merxandatge independentista per demanar-li algun autògraf.

 

Abans d’iniciar l’acte el president d’Esquerra Republicana ens avançava que està realitzant conferències com aquesta arreu del país perquè es troben en campanya permanent fins que s’assoleixi la consulta per la independència.

També apuntava que l’objectiu dels republicans és fer la consulta quan abans millor, és a dir el 2014.

Un cop a dins de l’auditori Oriol Junqueras va pronunciar la conferència 2014 Decidim Llibertat!

Ho va fer amb dots d’orador i com si es tractés d’una de les seves classes d’història.

Va contextualitzar la situació internacional, va destacar els fets positius de la capacitat exportadora de l’economia catalana i finalment va insistir en la situació de Catalunya marcada per l’ofec sistemàtic del govern espanyol que impossibilita poder fer les polítiques necessàries per poder alleugerir la crisi econòmica que pateix la ciutadania. <br /> <br />

 

L’acte va ser presentat pel president d’ERC-Vilafranca, Jordi Rosell que va manifestar que ha estat tot un repte fer l’acte a l’Auditori, en un moment clau pel país . Seguidament la diputada penedesenca al Parlament, Teresa Vallverdú, va remarcar que la setmana passada va presentar una resolució al Parlament per instar al govern a desplegar immediatament l’àmbit Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: