Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Onzena jornada de l’Emprenedor

Un any més el programa Creajove clou amb una jornada de reconeixement a l’actitud emprenedora dels joves de la comarca<br />

El proper dimecres 15 de maig a l’Auditori Municipal de Vilafranca tindrà lloc la onzena edició de la Jornada de l’Emprenedor, en el marc del Creajove 2013, un programa promogut per l’Ajuntament a través del Centre Àgora per incentivar la cultura emprenedora.<br />Aquest programa s’inicia amb els tallers Creajove, que han comptat en l’edició d’enguany amb una gran participació. Un total de 338 alumnes han participat en els 15 tallers que s’han dut a terme en els diferents instituts de secundària de la comarca.<br />La Jornada de l’emprenedor s’iniciarà amb l’obertura a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i amb el jove emprenedor promotor de l’empresa Espai Running, Eloi Martí, que exposarà les seves experiències exercint la professió d’empresari i explicarà els reptes d’emprendre a partir de la seva afició. El seguiran la Isabel Salvador i la Sandra Cardone, de l’empresa Acierta, per parlar d’accions i promocions de marketing alternatiu low cost que poden arribar ser molt efectives.<br />Al migdia tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis Creajove 2013, on s’han presentat 106 candidatures, 86 de les quals ho han fet en la categoria de "idea més creativa" i 20 en la categoria de "millor projecte empresarial". La cloenda de la jornada anirà a càrrec de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: