Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Laroc ha actuat a València

El passat cap de setmana, la Coral Laroc de Vilafranca va viatjar a València per participar en un concert conjunt amb l’Orfeó Manuel Palau d’aquesta ciutat.

En el concert “Units per la música”, les dues corals van interpretar un repertori variat de música coral i acompanyament de piano a l’auditori de l’Ateneu Mercantil de València, situat a la Plaça de l’Ajuntament d’aquesta ciutat. El concert, que va comptar amb una molt bona assistència de públic, va acabar amb un cant comú de les dues corals.

Aquesta activitat de la Coral Laroc de Vilafranca s’emmarca en la relació d’intercanvi que la Laroc ha iniciat amb l’Orfeó Manuel Palau i que ha fet possible que les dues corals hagin compartit música i amistat durant tot el cap de setmana.

Per al proper any, la Coral Laroc preveu ja la visita de l’Orfeó Manuel Palau a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: