Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Banda de Joves Músics de Mollet actua al Casal

Una banda de pel•lícula és el títol del darrer espectacle que es presenta dins de l’Espai A Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya al Teatre Casal de Vilafranca.<br />

<br />El concert se celebrarà aquest dissabte a les deu de la nit. Es tracta d’una proposta de la Banda de Joves Músics de Mollet, integrants de l’Associació Musical Pau Casals, una reconeguda entitat cultural de la ciutat vallesana que es desenvolupa com a entitat ciutadana sense cap ànim de lucre.

 

<br />Dintre de l’Associació existeix una formació de banda de caràcter amateur que dóna cabuda a tots els músics de vent i percussió de Mollet i de la resta de la comarca, així com a instrumentistes d’altres indrets i que estiguin interessats en formar part del projecte.

 

<br />La Banda de Joves Músics de Mollet del Vallès ofereix un concert que recull música de les bandes sonores de pel•lícules arranjades per a banda, amb projecció simultània en gran format de seqüències de films. La direcció artística és a càrrec de Xavier Padillo Redondo.<br />El programa inclou Fantasia; Un americano en París, de George Gershwin; James Bond Selection; Memòries d’Àfrica, o Grease.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: