Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Massana presenta la Copa

El Claustre de Sant Francesc va ser l’escenari de la presentació de la Copa Ràdio Vilafranca, una cita que ja s’ha convertit en un clàssic del panorama futbolístic de final de temporada al Gran Penedès. <br />

L’escultor de Subirats, Josep Massana, va tornar ha presentar l’obra escultòrica que s’emportarà en propietat, el 22 de juny, el guanyador del torneig. <br />Es el tercer any que Massana dissenya l’exclusiu trofeu fet a base de fusta, alumini i marbre.

<br /> A l’acte de presentació hi van assistir el regidor de Cultura i president de SERCOM SL, Raimon Gusi, el també regidor i vicepresident de SERCOM SL, Ramon Zaballa, el director gerent de Ràdio Televisió Vilafranca, Josep Alsina, el conseller d’Esports del Consell Comarcal del Garraf, Ignasi Marquino i el delegat de FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran, a més del proì Massana.<br /> Tots ells van destacar l’arrelament de la competició i el constant creixement que experimenta any darrera any.

<br />Després dels parlaments, es va fer lliurament a Josep Massana d’un póster fotogràfic en el que es recullen algunes imatges seves i dels equips campions de les edicions del 2011 i del 2012. <br />Finalment, com a colofó de la vetllada, es va descobrir la copa que s’emportarà al guanyador d’aquesta edició que ja serà la catorzena. <br />El disseny segueix l’estil del de les edicions anteriors, però introduint diverses novetats que el mateix Massana es va encarregar de detallar.

<br />L’acte de presentació va concloure amb un petit refrigeri servit a tots els assistents entre els que hi havia representants de mitjans de comunicació, entrenadors i membres d’algunes juntes directives de clubs penedesencs que prendran part a la competició.  Una copa que destaca per la seva originalitat i simbologia.

<br /><br /><br />La copa que s’endurà a les seves vitrines l’equip guanyador d’aquest any destaca per estar feta en fusta, alumini i marbre i simbolitzar diferents aspectes de la realitat del Penedès. <br />Tal i com va explicar el mateix Josep Massana, la copa simbolitza un barril de vi, té tres incrustacions d’alumini que representen les tres comarques participants (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf) i a l’exterior hi ha dibuixos esculpits a la fusta d’una pilota i, a la base, d’onze ceps units entre sí que simbolitzen la unió dels jugadors d’un equip de futbol en la seva lluita per la victòria.<br /> L’obra estarà exposada a les Fires de Maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: