Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa que l’ESCAVI aculli un Centre de Suport de la UOC

Per tal de treure el màxim profit de l’antic INCAVI, espai que ocuparà l’Escola del Cava i del Vi (l’ESCAVI), ERC proposa a l’equip de govern de Vilafranca que estudiï la possibilitat  d’habilitar una part de l’edifici com a Centre de Suport de la  Universitat Oberta de Catalunya.

Amb aquesta proposta, feta pública davant la futura seu de l’ESCAVI per  Pep Quelart, Jordi Rosell i Albert Zafra, els republicans busquen aprofitar al màxim l’edifici perquè sigui un punt de referència no només pel sector del vi i del cava, sinó per a tots els estudiants universitaris.

Vilafranca ja té Punts de Suport a la UOC, però un Centre de Suport ofereix serveis més amplis de gestió acadèmica i serveis d’assessorament o biblioteca. Actualment el més proper està a Sant Feliu de Llobregat i ERC pensa que tenir-lo a Vilafranca significaria un salt endavant important.

Pep Quelart creu que en aquests moments és possible fer les modificacions corresponents al projecte per tal d’habilitar els espais necessaris.

Tot i que ERC critica la indefinició i les incerteses del projecte de l’Escavi, aposten per “intentar dotar-lo del màxim contingut i serveis possibles i fer aportacions en positiu”. Amb aquesta proposta, aposten per agrupar totes les accions d’educació universitària en un mateix espai per reforçar el paper de Vilafranca en aquest àmbit.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: