Dijous, 24 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds a Frankfurt i a Salisbury

Els Castellers de Vilafranca continuen el seu Spring Tour i aquest divendres 150 persones viatgen cap a Frankfurt per participar dissabte i diumenge al Wolkenkratzer Festival 2013, el festival dels gratacels.

Els Verds han estat contractats pels organitzadors i a diferència del viatge a Londres,  aquesta sortida té un caràcter més professional que social.

El Wolkenkratzer Festival omplirà el centre econòmic de Frankfurt d’activitats com concerts de música, espectacles pirotècnics i enguany, castells com explica Antoni Rossell, un dels vicepresidents de la colla.

 

Al llarg del cap de setmana, els vilafranquins actuaran en diversos punts del centre de la ciutat i, en més d’una ocasió, alçaran castells a l’Opernplatz.

La tècnica vol aixecar castells de 8, el 3 i el 4 i la torre de 7, i no descarten la torre de 8, en funció del peu que tinguin.

Està previst que la colla arribi a Vilafranca diumenge, a quarts de 10 de la nit .

I el cap de setmana següent, els dies 1, 2 i 3 de juny, els Verds viatgen de nou al Regne Unit, aquesta vegada per participar al Festival d’Art Internacional de Salisbury, on la cultura catalana hi és convidada.

Marxen uns 120 membres de la colla, comptant familiars, i la intenció és fer castells de 7.

De les actuacions previstes, Antoni Rossell diu que els fa especial il·lusió aixecar castells davant la catedral de Salisbury.

A banda dels Verds, també hi actuen la Cobla Sant Jordi, Pep Bou, los Galindos, Carles Santos, la Troba Kung-Fú o Nats Nuts Dansa.

El dilluns 3 de juny, l’expedició verda farà una escapada fins al monument megalític de Stonenghe, que està a uns 13 quilòmetres de Salisbury. La intenció és, aixecar-hi un pilar.

Els Castellers de Vilafranca han volgut deixar clar que en cap de les actuacions d’aquests dos viatges, lluiran publicitat a la camisa.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: