Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Milà fa vint anys

Per tal de commemorar el 20è aniversari de l’institut s’han programat diverses activitats com una exposició fotogràfica al vestíbul del centre i una exhibició de vol captiu amb globus aerostàtic al pati de l’institut. Totes les activitats culminaran en un acte central aquest divendres que arrencarà a la tarda, amb l’exhibició anual dels alumnes del batxillerat d’arts escèniques, música i dansa, i acabarà amb un sopar al pati del centre.

L’acte és obert a alumnes, famílies i professors d’ara i dels darrers vint anys. El director de l’institut Pere Martí diu que esperen la participació d’entre cent-cinquanta i dues-centes-cinquanta persones. Però, sobretot, destaca el clima de centre que s’ha anat creant durant la preparació de l’aniversari.

Per poder participar en el sopar cal fer un ingrés de set euros al número de compte habilitat a tal efecte i portar el resguard com a comprovant. (BMN 0487-1164-99-2000026988)

D’altra banda, ja fa dies que al centre es respira un ambient d’aniversari. Una alumna del batxillerat artístic ha elaborat el logotip del vintè aniversari, que ja llueix en una de les parets del pati i que ha comptat amb la participació de tota la gent de l’institut.

L’any 1992 va inaugurar-se l’institut Milà i Fontanals com a una extensió de l’institut Eugeni d’Ors. El centre va acollir llavors alumnes de l’EGB i de BUP i va implantar gradualment l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat. Un any més tard, al setembre de 1993, el Milà va començar a funcionar com a centre independent. Actualment l’institut Milà i Fontanals imparteix l’ESO, totes les modalitats de batxillerat, un cicle formatiu de grau mitjà Cures Auxiliars d’Infermeria i els Ensenyaments d’Esports en les modalitats de Futbol i Bàsquet. En total hi estudien prop de 700 alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: