Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Com reduir la contaminació atmosfèrica?

Aquesta setmana tenia lloc a la Universitat de Barcelona la jornada “Fins a on cal arribar per reduir la contaminació atmosfèrica”, organitzada per la mateixa universitat i per Bodegas Torres.

L’empresa vilafranquina s’ha marcat com a objectiu per al 2020 reduir un 30% les emissions de CO2 per ampolla. En el marc d’aquest compromís i dins del programa Torres and Earth, la bodega organitza diferents actes relacionats amb el medi ambient i amb les possibilitats que tenen administracions, empreses i la societat en general de contribuir a la seva millora.

La jornada sobre contaminació atmosfèrica comptava amb diferents ponències amb experts que reflexionaven sobre per què cal millorar la qualitat de l’aire urbà, com es poden reduir les emissions dels vehicles o quines relacions hi ha entre la contaminació i determinades malalties.

Durant la jornada també es van exposar els casos de ciutats com Barcelona, Londres o Copenhaguen que, a través de les seves polítiques de mobilitat i medi ambient intenten reduir la contaminació atmosfèrica.

Algunes de les mesures que es plantegen són augmentar els preus dels aparcaments, complicar voluntàriament els accessos amb vehicles o limitar la velocitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: