Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Casa Ametller també és Incorpora

Casa Ametller vol contractar entre 15 i 18 persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social d’aquí a finals d’any.

L’empresa penedesenca, dedicada a la recol•lecció i comercialització de productes frescos, majoritàriament fruites i verdures, ha signat un conveni amb el programa Incorpora de l’Obra Social de La Caixa perquè s’incorporin a la seva plantilla entre 15 i 18 treballadors amb algun tipus de discapacitat o en risc d’exclusió social en els propers mesos. D’aquesta manera, Casa Ametller s’uneix a la xarxa del programa Incorpora que, a l’Alt Penedès, està conduït per la Fundació Pro Penedès. La tècnica de la Fundació s’encarrega de buscar les persones idònies per a cada lloc de treball, de manera que els treballadors d’Incorpora aconsegueixin una inserció normalitzada al mercat laboral ordinari. <br />Des de Casa Ametller, el seu gerent Josep Ametller destaca que l’objectiu és donar un cop de mà a aquestes persones que ho necessiten d’una forma natural i sostenible econòmicament.

Per la seva part, Jaume Farré, director de l’àrea d’integració social de la Fundació La Caixa, explica que arrel de la crisi un 70% dels treballadors d’Incorpora tenen un perfil relacionat amb el risc d’exclusió social i només un 30% són persones amb discapacitat.

En un any i mig, Incorpora, a través de la Fundació Pro Penedès ha materialitzat 70 integracions a l’empresa ordinària i ha creat una xarxa de 25 empreses vinculades al programa.

D’altra banda, Casa Ametller es troba en ple procés de selecció per als cinquanta nous llocs de treball que crearà arrel de l’obertura de cinc botigues noves. El gerent de l’empresa ha explicat que en molt poc temps han rebut un miler de currículums i ara estudien quins són els millors candidats.

Actualment, Casa Ametller té un equip de 636 treballadors i prop de 300 més en altres empreses que formen part del grup. Tenen 67 punts de venda a tot Catalunya i l’objectiu és obrir-ne entre 15 i 20 més durant aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: