Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aliments solidaris al Casal

Aquest mes de juny, el Casal de Vilafranca s’afegeix a la campanya “La fam no fa vacances” amb un ball solidari per recollir aliments

Totes les persones que assisteixin al ball del diumenge 16 de juny duent aliments per aquesta campanya, podran entrar a ballar sense pagar entrada. Aquest mes de juny, la Fundació Banc dels aliments, està duent a terme la campanya “La fam no fa vacances”, amb l’objectiu de recollir aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya es du a terme coordinada pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

El Casal de Vilafranca s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa i ho farà renunciant a les entrades del dia 16 de juny, que podran ser compensades amb una aportació d’aliments, per part de totes aquelles persones que assisteixin a ballar. Els aliments recollits es lliuraran a l’associació Ressò de Vilafranca, que és qui a la capital del l’Alt Penedès, vetlla per la distribució d’aliments entre les persones més necessitades.

Els aliments que més es demanen son arròs, pasta, llegums secs, oli i llet. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: