Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Viatge dels Castellers a Londres

Els Verds han sortit a les quatre d’aquesta matinada en direcció al Prat per volar cap a Londres o actuaran aquest cap de setmana en el marc de la festa de Sant Jordi.<br />

<br />Amb cares de són i arrossegant les maletes 167 membres de la colla han pujat avui en tres autocars a l’estació de busos de Vilafranca per desplaçar-se a l’aeroport i volar en dos avions cap a la capital britànica.

<br />És un projecte que ha nascut de la pròpia colla i ha estat impulsat i finançat per aquesta mateixa i tots els castellers que formen part de l’expedició a Londres.

<br /><br />Tot i que els vilafranquins han viatjat i actuat en moltes capitals i ciutats europees, com Roma o París, i de fora del continent, aquesta serà la primera ocasió que els de la camisa verda actuaran a Londres. Ho faran en el marc de la festivitat de Sant Jordi, que tant anglesos com catalans compartim com a patró. <br />El viatge els impedirà ser a Vilafranca aquest diumenge i no podran participar als actes del Dia del Graller.

<br /><br />Els responsables de la colla destaquen que el viatge a Londres que avui han iniciat els Castellers de Vilafranca és una recompensa a tots els castellers  després de la gran feina que van fer la temporada passada, que va culminar amb la millor diada castellera de la història el passat Tots Sants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: