Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Arran de terra sempre", un espectacle que permet endinsar-se en el món d’Espriu, es va poder veure divendres a la capella de Sant Joan

En el marc de la exposició "Cançons de la roda del temps" que fins diumenge es podia veure a la Capella de Sant Joan, divendres i pràcticament com a cloenda es representava "Arran de terra sempre". Un muntatge poètic-musical que oferia el grup Arran.

El centre al voltant del que es mou és l’obra de Salvador Espriu, amb la voluntat com comenta Laia Carreras una de les components d’Arran, de representar la concepció de la vida de l’escriptor.
 

Els tres components d’Arran, acompanyats dels seus instruments, musicaven, recitaven i feien ben presents a la capella de Sant Joan els textos d’Espriu. Com explicava el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi, era una bona oportunitat de conèixer Espriu i la seva visió del món.

El públic que es va acostar divendres al vespre a la Capella de Sant Joan va poder gaudir dons de les obres que hi havia exposades, però també de la música i la paraula. La música d’Arran, i la paraula recitant textos d’Espriu sobre temes tant diversos com la pàtria, la vida, la mort i la llengua. La concepció de la vida d’Espriu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: