Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Premi Salvador Armendares a Ràdio Vilafranca

El premi Salvador Armendares distingeix la relació amb la societat del seu entorn de Ràdio Vilafranca.<br />

<br />Aquest divendres es va celebrar al Teatre Cal Bolet La Nit de la República, un acte que serveix per commemorar la proclamació de la República. Es tracta d’un acte festiu i concorregut, al voltant d’un sopar i en el transcurs del qual, des de fa 5 anys, es lliura el premi Salvador Armendares.

<br />El ha lliurat el guardó a Ràdio Vilafranca. El guanyador del V Premi Salvador Armendares ha estat triat per un jurat independent format per Joan Rios, d’Ampert; Ramon Arnabat, de l’IEP; Dolors Olivé, d’Òmnium; la pintora Montserrat Socias,; la periodista Carla Sanmartin, Carles Adell, expresident dels Xicots; i Quim Jubert, de La Cultural.

<br />El president del consell d’administració de SERCOM, Raimon Gusi, i el director-gerent, Josep Alsina, van recollir el premi de mans del cap de premsa d’ERC, Sergi Sol.<br />Alsina destacava l’honor que suposa per a l’emissora, i apuntava que el recollia en nom de tota la gent que fa viva Ràdio Vilafranca. Per la seva banda Raimon Gusi, destacava també el contacte de l’emissora amb la societat que l’envolta.

<br /><br /><br />En l’apartat dels discursos Jordi Rosell apuntava que actualment la República més que una commemoració històrica és una reivindicació de futur per aconseguir un nou país just i social”.<br />Una de les sorpreses de la nit va ser la de comptar amb la presència d’un familiar de Salvador Armendares, el seu nebot Jaume Torrent, que va recollir també un record.

<br /><br />L’acte de la Nit de la República compaginava a més actuacions musicals de Luís Peña i Pol Berlinches i teatrals amb, Toni Regueiro, o Jordina Biosca, que va fer participar al públic. La festa estava presentada per l’actor vilafranquí Jemi Paretas.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: