Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix a Vilafranca una sala per a espectacles de petit format, La Cisterna

L’Associació Artística Triskel, que organitza el Festival En Veu Alta, ha obert La Cisterna, una sala que vol oferir teatre, dansa, música, narració oral, poesia i, en definitiva, espectacles de petit format. Està al Passeig Rafael Soler, número 17, baixos, i l’espai que ara ocupa l’escenari antigament havia estat una cisterna, prenent d’aquí el nom. <br />

L’objectiu de la nova sala és oferir cultura de qualitat, en petit format.

La presidenta de Triskel, Jordina Biosca es planteja potenciar la singularitat i la proximitat, tot ressaltant la peculiaritat de l’artista a pèl davant les grans infraestructures tècniques.

Inaugurada fa uns dies, amb una actuació del cantautor Carles Dénia, La Cisterna disposa d’un petit escenari per a, com a màxim, 3 persones, un aforament de 40 butaques i bar.

L’espai ja es va utilitzar en la darrera edició de l’ En Veu Alta i en aquests darrers mesos han estat treballant per acabar-lo de posar a punt i oferir una programació estable tot l’any. Jordina Biosca té la intenció de programar mensualment i, inicialment, per a adults.

Per assistir als espectacles de La Cisterna s’ha de ser soci. El carnet de soci es fa al moment i només costa 3 euros a l’any. A banda, es paga l’entrada a part.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: