Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rosa, vermella i personalitzada

La rosa vermella i clàssica continua sent la més venuda per Sant Jordi, tot i que les floristeries ofereixen varietat i personalització.

La Rambla de Sant Francesc està avui plena de parades amb roses vermelles d’entitats i associacions però també de floristeries que ofereixen una gran varietat de propostes. Tot i que la rosa vermella clàssica continua sent, com és tradicional, la més venuda per Sant Jordi, les floristes busquen noves fórmules per fer el regal més atractiu i permeten que el client personalitzi al màxim la seva flor per aportar un valor afegit.<br />A la botiga del Parquet han fet el niuet de Sant Jordi.

Entre les altres roses que podem trobar a les parades aquest Sant Jordi, trobem les grogues i les blaves, les multicolor i els rosers, tant els normals com els de pitiminí. A Germinova ens diuen que les opcions diferents a la rosa vermella van tenint més sortida any rere any.

Pel que fa als preus, es mantenen com l’any passat i les roses més senzilles costen, generalment, tres euros. Les vendes, fins al moment, són similars a l’any passat. El que sí han notat en el cas de Germinova és que més entitats i associacions s’han posat en contacte amb ells per poder vendre roses per Sant Jordi.

Els professionals de les plantes i les flors intenten aportar alguna cosa més a la rosa per poder competir amb la resta d’oferta.

A banda de la rosa de veritat, també hi ha a les parades de la rambla multitud de propostes que permeten que la rosa no tingui data de caducitat, com les roses metàl•liques que han fet els alumnes del cicle formatiu de soldadura i caldereria de l’Institut Alt Penedès.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: