Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove engega la temporada aquest proper diumenge 7 d’abril a Igualada

La colla vilafranquina actuarà a les 11 del matí dins els actes de la Cursa popular per parelles La Gran Follada (http://www.lagranfollada.cat/) que arriba ja a la seva 4a. edició. Aquesta cursa està organitzada pel Club Esportiu Indi’s Folls i té lloc en plena naturalesa, amb un traçat divertit i amb la dificultat que comporta córrer per parelles lligats per la cintura.

La sortida serà a 2/4 de 10 del matí des de l’Avinguda de la Pelegrina, al costat del parc de bombers de Vilafranca. <br />
La Jove de Vilafranca està acabant de tancar el seu calendari per aquesta temporada, tot destacant que es presentarà a casa el proper dissabte 27 d’abril, a les 6 de la tarda, a la plaça de la Constitució tocant al carrer dels Ferrers, en la tradicional 3a. Diada de Sant Jordi de la colla.<br />També des de la colla apunten com a una sortida important la del 12 de maig quan actuarà a Montserrat dins els actes del Dia de la Gran Família de la ONCE a Catalunya, institució que enguany celebra el 75è aniversari.<br />A Vilafranca hi ha la propera diada de Fires de Maig, on la Jove ha convidat els Nois de la Torre (Torredembarra), les importantíssimes diades de Festa Major, on la colla hi participarà per segon any després del debut de l’any passat, i la diada de la Jove, que tindrà lloc el dissabte 12 d’octubre al migdia a la plaça de la Vila i que tornarà a reunir 4 colles convidades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: