Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja és operativa la xarxa wi-fi d’Olèrdola

La nova possibilitat d’accés a la telefonia fixa i a internet es pot oferir a Olèrdola gràcies a una xarxa d’antenes de titularitat municipal.

L’Ajuntament cedeix la seva explotació a les empreses interessades a canvi d’un preu públic. Wifi Penedès, amb 1.200 abonats i presència en 20 municipis, ha començat la seva explotació aquest dimarts i ja ha rebut les primeres sol•licituds de contractació de serveis.

Des de Wifi Penedès s’ofereixen tres modalitats d’accés a internet als veïns. Una connexió bàsica, anomenada proxy; una altra d’estàndard a una velocitat de 3 megas; i una de més avançada, a 6 megas de velocitat. Els preus són, respectivament, de 8’5, 15 i 20 euros al mes, més IVA. La instal•lació de l’antena receptora necessària a cada habitatge comportaria una despesa de 140 euros. L’antena resta en propietat del veí. També s’ofereix telefonia fixa a un preu de 7 euros i amb 1.000 minuts de trucades estatals al mes

L’Ajuntament d’Olèrdola també facilita connexió wi-fi gratuïta, limitada a mitja hora i a mig mega, en els centres cívics i en equipaments municipals

Per orografia, els dos nuclis del municipi on no arriba la cobertura d’aquesta xarxa d’antenes wi-fi són Viladellops i Can Trabal

Des de Wifi Penedès posen l’accent en el ferm compromís de dimensionar la xarxa, d’acord amb les necessitats que vagin sorgint en cada moment, garantint la velocitat contractada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: