Dilluns, 9 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es signa el conveni del projecte “El Penedès, tasta’l”

El Gremi d’Hosteleria i Turisme i l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès signen oficialment el conveni amb el Consell Comarcal. Les dues entitats han signat l’acord d’aquest projecte, que es va presentar al mes de març a Sant Martí Sarroca.

El projecte ja va tenir molt d’èxit durant la campanya de Setmana Santa. De moment, s’hi han sumat 13 restaurants i 12 productors però l’objectiu és seguir ampliant el nombre d’adherits. <br />El projecte promou que els productes que hi ha a les cartes dels restaurants de la comarca, siguin penedesencs, i que d’aquesta manera es potencií el comerç de proximitat. “El Penedès, Tasta’l”, també servirà per generar més empaties entre els productors i restauradors, tot i que recorden que serà el client qui sortirà guanyant en qualitat. <br />Per la seva banda, el President del Consell Comarcal, Francesc Olivella, ha volgut remarcar que la gastronomia és una part molt important de l’Enoturisme Penedès, i que el vi, el cava, els cellers o les rutes pel territori, no són suficients per als visitants, si no hi ha un productes propis que es puguin tastar als restaurants de la comarca. Olivella també ha dit que la proposta està oberta a tot el territori Penedès, i que l’objectiu és que a la llarga s’hi acabin sumant restauradors i productors del Baix Penedès i el Garraf. <br />L’acte ha acabat amb una fotografia conjunta dels integrants d’aquest projecte<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: