Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de Les Clotes transmeten a l’equip de govern els principals problemes que tenen al barri

Dins la roda de reunions que l’alcalde i l’equip de govern ha reprès fa una setmana amb els veïns dels barris de Vilafranca, aquest dilluns era el torn dels de Les Clotes. En la majoria dels casos es tracta de demandes relacionades amb la circulació, l’incivisme, les millores a la via pública o d’aparcament.

Segons l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, aquests són alguns dels problemes endèmics del barri que l’Associació de Veïns li va transmetre abans de començar la reunió oberta a tots els ciutadans. Durant la reunió, alguns veïns també van expressar el seu malestar amb altres qüestions. La majoria queixant-se per la ubicació dels contenidors en llocs propers a blocs de pisos i balcons. Per part de l’Associació de Veïns, la seva presidenta Beatriz Reina, destacava que aquestes reunions són molt útils per als veïns ja que no tots assisteixen a les assemblees de l’associació i és un bon moment per poder transmetre les queixes directament a l’equip de govern. <br />Un altre dels temes que també es van tractar va ser la utilitat de l’edifici on es troba l’associació de veïns, i que des de fa unes setmanes està pràcticament buit perquè les dependències municipals s’han traslladat a altres edificis. En aquest sentit, l’alcalde de Vilafranca va assegurar que, de moment, no tenen pensat fer-hi res en els propers mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: