Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Cançons de la Roda del Temps”, un homenatge a Salvador Espriu a la Capella Sant Joan

L’exposició combina pintura, dibuix, ceràmica, fotografia, poesia i música i és obra del grup d’Art Polièdric, format pels artistes Camil•la Pérez, Joan Descals, Linus Urpí, Josep Sadurní i Nati Soler, a banda de la música a càrrec d’Albert Soler.

L’obra la van inaugurar al 2010, després de treballar-hi durant gairebé 4 anys, i durant tot aquest temps ha anat itinerant per tot el país. Tot i que ha passat temps des de la inauguració, encara segueix vigent, i és que coincideix que aquest 2013 es celebra el centenari del naixement del poeta Salvador Espriu. El grup d’Art Polièdric va iniciar la seva activitat al 2004, i el seu fundador és Joan Descals, l’encarregat de la part pictòrica de l’exposició. Per aquesta mostra, es van centrar en l’obra poètica “Cançons de la roda del temps”, que consta de dotze poemes que descriuen el pas del dia com un camí que va del naixement a la mort i que torna a començar, com una roda, enriquit pels records i el progrés.<br />L’acte va comptar amb la col•laboració d’alguns membres del Servei Català de Vilafranca, que van llegir alguns poemes de Salvador Espriu. Com a activitat paral•lela i complementària a l’exposició, el divendres 26 d’abril a la mateixa capella de Sant Joan tindrà lloc el recital poètic i musical “Arran de terra. Salvador Espriu”. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: