Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Buscant la qualitat turística

L’Alt Penedès es consolida com a destí de qualitat turística i compta aquest any amb set distintius SICTED més.

31 empreses i institucions han renovat avui el distintiu SICTED, i set més s’han afegit enguany a aquest Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació promogut per Turespaña i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. L’acte de lliurament dels distintius ha tingut lloc aquest matí a les noves instal•lacions de l’Hotel Cava Mas Tinell, recent inaugurades.

Amb l’extensió del sistema SICTED, Vilafranca i l’Alt Penedès es consoliden com a destinació turística de qualitat. Segons el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona i alcalde de Torrelavit Ramon Riera, el distintiu ha d’ajudar a captar més turistes i d’un poder adquisitiu més alt.

Riera ha dit que el Penedès s’ha de creure les seves possibilitats i explotar tot el potencial turístic que té. En aquest sentit, creu que la crisi pot ajudar al sector públic i el sector privat a anar tots a una amb aquest objectiu.

Mas Tinell ha estat una de les empreses que ha rebut el distintiu, com la botiga especialitzada en formatges i vins Xerigots o el celler Artcava, per posar alguns exemples. Han renovat altres empreses o institucions com Vinseum, el Patronat de Turisme de Subirats, el restaurant Cal Ton, Torres o Freixenet, entre molts altres.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: