Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona edició de Clàssicampert

L’Auditor

i de Vilafranca ha acollit aquest diumenge una nova i exitosa edició del concert de música clàssica a benefici d’Ampert.

<br />Ampert organtizava la tercera edició de CLÀSSICAMPERT, concert solidari de música clàssica en benefici de l’associació, que dóna suport a les persones malaltes de càncer de l’Alt Penedès. El programa del concert comptava amb l’actuació de Montse Ríos, al piano, el Cor Xamusía, Sergi Raya a l’harmònica, Roser rios, piano, el Quartet de Saxos format per el Xavi López, David Miret, Sergi Raya i Dani Margalef, i el Trio Vinea amb Carmina Font al violí, Núria Beltran al violoncel i Montse Rios al Piano.<br />Es van poder escoltar interpretacions singulars com per exemple la de l’harmònica del Sergi Raya, acompanyat al piano pel la Montse Rios.<br /><br /><br />Al final del concert el president d’Ampert, Joan Rios, mostrava la seva satisfacció pels resultats musicals i per l’assistència de públic.<br /><br />L’associació ofereix un servei de transport sanitari per a malalts de càncer de l’Alt Penedès, amb necessitat de tractament de radioteràpia, que compta amb el seguiment mèdic des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i el suport de voluntariat.

<br /><br /><br />Clàssica per AMPERT es va oferir aquest diumenge a les set de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca i l’entrada tenia un preu de donació de 10 euros. <br />AMPERT té preparades altres iniciatives per aconseguir suport popular per poder finançar el servei de transport per a malalts de càncer. Així mateix, fa una crida per tal que entitats i col.lectius penedesencs sensibles en aquest tema organitzin activitats per recollir recursos que garanteixin el servei de transport.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: