Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acció de la PAH davant dels Jutjats de Vilafranca

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès ha realitzat una acció de protesta davant dels jutjats de Vilafranca per evitar la subhasta d’una vivenda.<br />

<br />Un grup de membres de la Plataforma s’ha manifestat a les onze d’ahir al matí davant dels jutjats de Vilafranca per donar suport a una de les membres del seu col.lectiu, la Marian Fernández, a qui se li anava a posar en subhasta el seu habitatge. En pocs minuts la Marian ha sortit i ha explicat que el banc ha decidit suspendre temporalment el procés, que s’ha posposat per a d’aquí un mes, amb l’esclat d’alegria dels membres de la Plataforma.<br />La portaveu del col.lectiu, Gemma Campos, assenyala que el jutjat nº4 de Vilafranca ha decidit saltar-se les advertències d’il•legalitat de la sentencia Europea al respecte de la indefensió en la llei Espanyola d’Execució Hipotecaria.<br /><br />Ahir es va ajornar la subhasta de la vivenda de Marian fernández, mare de 3 fills i membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès, però l’acció de protesta als jutjats tornarà d’aquí a un mes. <br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: