Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit aprova un pressupost d’1’5MEUR

El consistori torrelavitenc ha aprovat, la setmana passada, un pressupost municipal de gairebé 1’5 milions d’euros, un 2’5% inferior al de l’any passat, amb els vots favorables de CIU i el PSC. <br />

Segons la regidora d’Hisenda, Gemma Cardús, aquest 2013 es fa una contenció important de la despesa i de les inversions. Tot i la contenció, però, es manté l’aportació a la llar d’infants, la recollida d’escombraries i el casal d’estiu.

Pel que fa a inversions, la majoria d’actuacions se sufragaran amb fons provinents de la Diputació de Barcelona i del PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat. Entre les obres previstes hi ha l’arranjament del pati de l’escola, el manteniment de diversos equipaments públics, l’arranjament d’alguns camins i la millora de la xarxa de clavegueram i aigua potable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: