Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, que inclourà tractors i autocaravanes

Aquest cap de setmana, el pavelló firal de Vilafranca acull una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. Organitzada per onze concessionaris establerts a la vila, enguany la principal novetat és que comptarà amb la presència de dos concessionaris de vehicles agrícoles d’ocasió i un d’autocaravanes. La fira estarà oberta ambdós dies entre les 10 del matí i les 9 del vespre.<br />

En els 7.000 m2 del recinte firal s’exposaran al voltant de 300 vehicles entre turismes, 4×4, furgonetes, tractors i autocaravanes. Al voltant d’un 75% dels automòbils exposats seran turismes usats i seminous. El 100% dels vehicles estan revisats per concessionaris oficials i tenen un any de garantia. A més, la majoria de concessionaris ofereixen als clients les seves pròpies línies de finançament.<br />La Fira de Vilafranca és una de les més ben posicionades dins el panorama català. Principalment perquè reuneix un gran nombre de vehicles exposats dins el mateix recinte, cobert i en condicions òptimes. L’any passat es calcula que es van vendre entre un 30 i un 40% dels vehicles exposats, una xifra que els organitzadors esperen repetir. <br />Amb la voluntat d’oferir el millor servei possible, els organitzadors han instal•lat també un inflable per als més petits a l’exterior del pavelló, per tal que els més menuts puguin jugar i saltar mentre els pares busquen el vehicle que més s’escau a les seves necessitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: