Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer blog sobre discapacitat i trastorn mental

La Fundació Mas Albornà estrena el blog que comptarà amb entrevistes a personatges famosos. <br />

Ja fa uns mesos que la iniciativa està en marxa, però no va ser fins dijous passat que es va presentar en públic en un acte al Palau Robert de Barcelona. Es tracta d’un blog que porta per títol “52 tallats i un tovalló”, 52, perquè cada setmana de l’any sortirà una entrevista, tallats, perquè és l’estona que dura una conversa de caràcter informal, i un tovalló, on es poden escriure les 4 notes més importants sobre aquesta entrevista. <br />L’objectiu és que persones de tots els àmbit que destaquen en la nostra societat per algun motiu donin la seva opinió sobre la discapacitat i els trastorns mentals. No es buscaven, per tant, experts en la matèria, sinó que qualsevol persona pogués dir-hi la seva. Entre els entrevistats fins ara hi destaquen Jordi Basté, Jordi Pujol, Mònica Terribas, Joan Herrera, David Fernández, Muriel Casals, Carme Ruscalleda o el mateix president de la Generalitat, Artur Mas, que ha estat l’encarregat d’inaugurar el blog. Les entrevistes han estat fetes per estudiants o periodistes que no tenien cap relació prèvia amb la fundació. En la presentació d’aquest dijous a Barcelona hi va participar la nova Consellera de Benestar i Família, Neus Munté, qui també apareixerà al bloc properament. <br />Cada dijous apareixerà una entrevista al blog a l’adreça www.52tallats.cat on també hi haurà els clips amb les frases més destacades dels entrevistats, fotografies i un anecdotari de com es va fer l’entrevista. <br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: