Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola presenta al PUOSC projectes d’inversions per millorar serveis bàsics

Des d’Olèrdola han enllestit 5 projectes d’inversions per a concorre al PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. Per nombre d’habitants, Olèrdola disposarà del PUOSC d’una quantitat fixa anual de 40.000 euros per a despeses corrents. Sumats, la inversió estimada dels cinc projectes que es presenten suposen prop de 825.000 euros.<br />

La primera de les inversions, per valor de 50.000 euros, és per a completar la connexió de l’aigua d’ATLL al dipòsit de Sant Miquel i fer l’estació de bombament per a garantir l’arribada d’aquesta aigua a Viladellops. Les obres per resoldre les deficiències en la xarxa d’aigües al carrer Wilson de Sant Pere Molanta és la segona de les sol•licituds, per valor de 60.000 euros. Un altre dels projectes és el canvi massiu de làmpades en l’enllumenat públic del municipi, amb un pressupost de 50.000 euros. També s’inclou un projecte per rehabilitar la planta baixa de l’Ajuntament, habilitant l’Oficina d’Atenció Ciutadana en l’espai de l’anterior consultori mèdic de Sant Miquel.<br />El projecte de més pressupost dels que se sol•liciten és el cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta, amb una valoració estimada de 560 mil euros. Josep Tort recorda que és un compromís electoral, però també entén que és el projecte "més difícil" per obtenir finançament. Les expectatives d’obtenció de recursos per a fer aquestes inversions són una incògnita i s’espera que si no totes sí que una bona part de les propostes es pugin realitzar afegint recursos propis de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: