Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages té un públic més familiar aquestes dates festives, i menys usos que la resta de l’any

Coincidint amb aquesta setmana, en que els centres educatius estan de vacances, des de la biblioteca vilafranquina Torras i Bages han detectat una certa disminució d’usuaris.

Bàsicament, com explica la seva directora Núria del Campo, es tracta d’un perfil d’usuari diferent. Amb més públic familiar i estudiants que volen aprofitar el matí per anar a la biblioteca.
 

A més, també hi ha menys usuaris de mitjana que el que seria la resta de setmanes normals. Si normalment la mitjana és d’uns 500 usuaris diaris, aquesta setmana estaria al voltant dels 300. No obstant, aquest any des de la biblioteca s’ha decidit ampliar l’horari d’obertura en aquesta setmana, i a diferència del que es feia fins ara, dijous al matí estarà oberta.

Pel que fa a la valoració global d’utilització de la biblioteca, la seva directora se’n mostra satisfeta, ja que va creixent de manera progressiva. Per exemple, l’any 2012 es va registrar un augment del 3% en el préstec de documents, el que en xifres representa uns 3.000 documents més deixats en préstec als usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: