Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fotografies de viatges a l’Arsenal

L’Escola Municipal d’Art Arsenal acollirà l’exposició de les fotografies del concurs de viatges organitzat per el Consell Comarcal

S’hi mostraran les fotografies presentades al 2n concurs de fotografies de viatges "On has estat?", organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.<br />L’exposició s’inaugurarà el dijous 4 d’abril, a les 7 de la tarda, a la primera planta de l’Arsenal, que ha col•laborat amb el Consell Comarcal formant part del jurat del concurs des de la primera edició.<br />Amb motiu de la inauguració, es donaran a conèixer també els noms dels guanyadors de l’edició de 2012 i se’ls lliuraran els premis. A més, es presentaran públicament les bases del 3r concurs de fotografies de viatges "On has estat?".<br />Al web del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.dinamo.cat) es podran consultar les bases del concurs de 2013 i veure les 44 fotografies de l’exposició instal•lada a l’Arsenal.<br />L’exposició es podrà visitar fins el 3 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: