Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots fan a les caves Freixenet la primera sortida de l’any

Aquest dilluns els Xicots de Vilafranca han fet la primera sortida de l’any. Fora de calendari, han ofert una exhibició castellera en el marc d’una convenció a les caves Freixenet de Sant Sadurní.<br />

Els vermells han plantat tres castells de 6 amb moltes estrenes al tronc i al pom de dalt. L’actuació, en dia i hora laborable, ha permès fer pujar a nous membres de la colla vilafranquina i ha debutar en noves posicions. De sortida han ofert un 4 de 6, de segon un 3 de 6 i per acabar un 4 de 6 amb l’agulla on el pilar de 4 ha quedat net.<br />La primera actuació oficial dels Xicots serà el proper 7 d’abril a Altafulla. Després aniran a l’Hospitalet del Llobregat el dia 21 i es presentaran a Vilafranca el 28 d’abril.<br />Els assaigs a Cal Noi-Noi se celebren els divendres a les 10 de la nit fins a la Setmana Santa. Després de les vacances de primavera, es reprendran també els assaigs generals dels dimecres a 2/4 de 10 del vespre. La canalla ja assaja els dimecres i divendres a 2/4 de 8.<br />Els dissabtes a les 4 de la tarda té lloc l’escola de grallers. Properament començarà l’escola de tabalers els dissabtes al migdia.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: