Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou mercat d’Artesania dels Monjos complementa amb èxit el mercat dels diumenges

Santa Margarida i els Monjos va estrenar diumenge passat el primer mercat d’Artesania, Pintura i Brocanters, a càrrec del Col.lectiu d’Artesans, Brocanters i Pintors del Penedès. <br />

El nou mercat, similar al que acull Vilafranca cada segon diumenge de mes, pretén donar continuïtat al recorregut del mercat no sedentari dels diumenges ubicant-lo al carrer Raval de Sant Martí i fins a la plaça Pau Casals.

El regidor de mercats i serveis viaris dels Monjos, Francisco García, es mostra molt satisfet amb l’èxit de la primera jornada del mercat d’artesania.

Amb la voluntat d’ampliar l’oferta dels diumenges al matí, cada primer diumenge de mes el mercat d’Artesania, pintura i Brocanters comptarà amb parades d’alimentació natural, dibuix i pintura d’artistes comarcals, així com les parades dels brocanters amb objectes antics.

La crisi s’ha deixat notar al mercat dels diumenges que genera menys volum de vendes i amb el nou mercat d’Artesania, Pintura i Brocanters es vol atraure nous visitants, segons Francisco García.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos considera positiu potenciar noves formes de comerç al municipi i que el gran nombre de visitants del mercat no sedentari disposi de noves ofertes complementàries. Al mateix temps, diuen, es potencia el comerç local, ja que la majoria d’establiments obren els diumenges al matí. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: