Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mural de Subirats es va iniciar fa un mes i mig i ja ha arribat a l’equador de la seva realització

Aquest nou reclam turístic de 80 m2 s’està pintant a la paret lateral de l’edifici situat a l’Avinguda de Barcelona número 16, a tocar de la carretera N-340 al seu pas pel poble d’Ordal.

La seva execució està generant expectació des del seu començament i són diverses les persones que s’aturen per contemplar la seva creació, només interrompuda pels episodis de neu i pluja recents. La majoria d’elements de l’obra ja s’aprecien i queda finalitzar la seva definició així com aplicar una capa d’un vernís especial que asseguri la seva permanència. El Patronat de Turisme de Subirats va convocar un concurs per al disseny i realització d’una pintura mural com a nova atracció turística a Subirats i al Penedès en aquesta localització, i va concedir el premi a la proposta de Cristina Moriano, de Subirats i Ingrid Rubio de Sant Martí Sarroca. Les artistes van recollir en el seu projecte referents significatius composant-los amb tonalitats, colors i textures que podem apreciar a Subirats i a tot el Penedès. Composicions al voltant de la música, l’harmonia, la terra, el vi, la lluminositat i l’alegria que irradia aquest paisatge. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: